Jeep Gladiator перетворили на 6-колісний позашляховик, готовий до апокаліпсису

0
411

Jeep Gladiator нечасто стає об’єктом для екстремальних тюнінг-проектів. Але саме він ліг в основу нової розробки ательє Apocalypse Manufacturing, що створює автомобілі готові до кінця світу.

Машина отримала назву Apocalypse Hellfire 6×6 (Пекельне полум’я апокаліпсису 6×6) і виділяється на тлі інших проектів компанії максимально брутальним зовнішнім виглядом, а також збільшеними розмірами та двома додатковими колесами ззаду.


Автомобіль постаралися зробити максимально високим, щоб легко долати перешкоди на шляху. Допомогти в цьому зголосилися ліфти підвіски, надміцні пружини, ширші осі та 40-дюймові позашляхові шини.


Завдяки встановленому під капотом двигуну Corvette LS3 V-8 або турбодизельному мотору Cummins в залежності від вибору покупця позашляховик здатний розганятися від 0 до 100 км/год всього за 3,7 секунди, що робить його ідеальним для будь-якого апокаліптичного сценарію. Механічної коробки у нього немає, оскільки розробники вважають, що водій дуже швидко спалить зчеплення.

Додатково машина оснащена 360-градусними інфрачервоними камерами та потужними світлодіодними ліхтарями.


Незважаючи на свій грізний і утилітарний зовнішній вигляд Apocalypse Hellfire 6×6 має інтер’єр, що кардинально відрізняється за іміджем, скроєним з оглядкою на преміум.


Йому дісталися шкіряні сидіння із створеною вручну обшивкою з високоякісної шкіри, а також усі електронні зручності, необхідні для розкішного автомобіля (цифрова панель приладів, мультимедійна система та багато іншого).

Автомобіль виставлений на продаж і виявився одним із найдорожчих у цьому нішевому сегменті. За нього просять 190 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!