Авто

Названі найкращі автомобілі у світі на думку жінок

Share

У 14-й раз конкурс «Жіночий автомобіль року у всьому світі» (WWCOTY) визначив переможців у своїй категорії. Оголошено п’ять лауреатів у категоріях «Сімейний автомобіль», «Великий автомобіль», «Позашляховик», «Ексклюзивний автомобіль» та «4×4 та пікап». Переможці обираються на основі безпеки, динаміки водіння, технологій, комфорту, ефективності, впливу на навколишнє середовище та співвідношення ціни та якості.

У конкурсі беруть участь 75 жінок-автожурналісток із 52 країн на п’яти континентах. Цього року за нагороду боролися 62 кандидати в галузі транспортних засобів, причому всі вони були представлені як мінімум на двох континентах у період з 1 січня до 31 грудня 2023 року.

У категорії «Сімейний автомобіль» WWCOTY обрала Volvo EX30 , найновішу модель шведської марки та один із перших електромобілів, побудованих на спеціальній платформі. Він був обраний за якість, безпеку, комфорт та простір.

BMW 5- Series восьмого покоління, включаючи найперший BMW i5, став переможцем у категорії «Великий автомобіль», виділяючись передовими технологіями, просторим та комфортабельним салоном із «веганським» інтер’єром у стандартній комплектації.

У категорії позашляховиків WWCOTY зупинила свій вибір на  Kia EV9 за його інноваційний дизайн, високі технології та конкурентоспроможну ціну. Трирядний Kia EV також став цього року позашляховиком року у Північній Америці (NACTOY).

Volkswagen Amarok був обраний для участі у категорії «4×4 та пікапи WWCOTY 2024 року». Зміни в моделі нового покоління допомогли пікапу на базі Ford Ranger виділитися за рахунок покращення якості салону та оснащення.

Aston Martin DB12 став переможцем у категорії «Ексклюзивний автомобіль WWCOTY 2024 року», обраним за його розкіш, елегантність та продуктивність. Члени журі високо оцінили помітні зміни в салоні, зокрема найвищу якість без втрати функціональності. Нова інформаційно-розважальна система також вплинула на оцінку.

Ці п’ять автомобілів, можливо, і виграли свої відповідні категорії, але вони все одно пройдуть фінальний раунд суддівства, щоб здобути остаточну нагороду «Всесвітній жіночий автомобіль року». Про остаточні результати буде оголошено 8 березня 2024 року на Міжнародний жіночий день.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло

Останні записи

Електрокар за 2500 доларів показали наживо (фото)

В Китаї запустили в продаж новий економічний електричний пікап під назвою Kayu GMF. Цей компактний…

19.05.2024

ТОП-5 автомобілів з пробігом, які привозять в Україну зі США

За даними "Укравтопрому", в 2024 році в Україні було зареєстровано 4 майже 3700 старих автомобілів…

19.05.2024

Toyota назвала ціни на новий хетчбек Corolla 2025 року

Японська компанія випустила хетчбек Toyota Corolla в 2025 році, але не змінила ціну на цю…

19.05.2024

Volkswagen приймає замовлення на новий Golf GTI

Новий Volkswagen Golf GTI, крім інновацій, отримав нову інформаційно-розважальну систему, нове програмне забезпечення, новий дизайн.…

19.05.2024

Бюджетний кросовер Dacia Duster 2024 ще подешевшав

Не так давно кросовер Dacia Duster 2024 отримав серйозне оновлення. Автомобіль вже продається на основному…

19.05.2024

Фахівці назвали прості способи як правильно перевірети автомобіль

Відомий американський Автомеханік Скотті Кілмер закликав водія постійно стежити за технічним станом автомобіля. Серед іншого,…

19.05.2024