Представлений новий кросовер Mazda CX-70

0
594

Японський автоконцерн Mazda представив новий гібридний кросовер Mazda CX-70 для ринків США та Канади.

Північноамериканський підрозділ компанії Mazda представив модель Mazda CX-70 – це найновіший кросовер японського бренду, створений спеціально для ринку Північної Америки. Його продажі на території США та Канаді стартують навесні поточного року, розповіли у прес-службі компанії.

Mazda CX-70 є середньорозмірним кросовером з гібридною силовою установкою. По суті, це 5-місна версія випущеного раніше автомобіля Mazda CX-90 доступна тільки з гібридними силовими агрегатами.

На вибір клієнтів, як і у випадку з кросовером Mazda CX-90 , пропонуються два варіанти силових агрегатів: “м’який” гібрид e-SKYACTIV G3.3 на основі 3,3-літрової рядної “турбошестерки” з 48-вольтовим стартер-генератором, а також плагін-гібридна e-SKYACIV PHEV , яка поєднує в собі 2,5-літрову рядну «четвірку» та електродвигун. Відзначається, що Mazda CX-70 стала третьою моделлю японської компанії, побудованої на архітектурі Skyactiv Multi Solution Scalable Architecture з подовжньо встановленим двигуном і базовим заднім приводом.

Зовні новий кросовер Mazda CX-70 виявився вкрай схожим на модель Mazda CX-90 . Оригінальності до нового автомобіля надають ексклюзивні передній і задній бампери, нові 21-дюймові колісні алюмінієві диски, а також характерні чорні акценти. Більше подробиць про новий CX-70 з’явиться найближчими тижнями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!