Електричний Volkswagen Golf може “вбити” модель ID. 3

0
199

Представник німецького концерну повідомив, що актуальна версія ID.3 може так і залишитись єдиною в лінійці моделі, оскільки інженери бренду розпочали роботу над новим поколінням легендарного «Гольфа», який у дев’ятій ітерації повністю перейде на електротягу.

Повністю електричний Golf дев’ятого покоління збиратимуть на автозаводі концерну у Вольфсбурзі. Батарейний хетчбек збудують на новій модульній архітектурі, яка поки що знаходиться в розробці. Очікується, що електричний наступник культової моделі, який отримає безліч «розумних» рішень, дебютує у 2026 році.

При цьому керівник технічного розвитку Volkswagen Кай Грюніц заявив, що на автомобільному ринку недостатньо місця для двох батарейних моделей одного класу, які будуть цікаві одним і тим самим клієнтам. У зв’язку з цим топ-менеджер не виключає, що електричний Golf може спричинити припинення виробництва ID.3. Однак поки що фахівець закликав не заглядати вперед, оскільки інженери лише розпочали роботу над створенням хетчбека дев’ятого покоління.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!