Rivian покаже доступний електрокросовер 7 березня

0
68

Американський виробник електричних пікапів та позашляховиків Rivian не повідомляв офіційно про дату прем’єри своєї моделі. Однак, як пишуть користувачі ресурсу Rivian Forums, вона стала відома після витоку листування Rivian із владою міста Лагуна-Біч у Каліфорнії. Компанія просить від них сприяння в організації заходу, що пройде 7 березня та буде присвячено показу нової моделі.

Rivian звернулася до міської влади із проханням виділити для заходу частину території одного з міських парків. До листування додано прикладну схему розміщення автомобілів на цій ділянці, а креслення супроводжується ремаркою «Запуск Rivian R2». Наміри компанії показати нову модель підтверджуються й іншими цитатами офіційних запитів.

Сама Rivian також неодноразово заявляла про плани розширити лінійку за рахунок більш доступних моделей, ніж нинішні R1T і R1S. Вже оформлені патенти на аналогічні індекси від R2 до R5. Ба більше, про дебют Rivian R2, намічений на початок 2024 року, одного разу говорив голова компанії Ар-Джей Скаринж.

За основною версією, R2 виявиться компактнішим кросовером, ніж нинішній R1S і коштуватиме в діапазоні від 40 до 60 тисяч доларів. Найімовірніше, він збереже частину пригодницького іміджу флагманських моделей, але позиціонуватиметься як більш утилітарний та міський електромобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!