Найдорожчий корейський кросовер отримає двері у стилі Rolls-Royce

0
747

Поява компанії Genesis, створеної як люксовий суббренд Hyundai, датована 2015-м роком. З того часу лінійка моделей корейської марки, що спеціалізується на розкішних автомобілях, збільшується планомірно. І найближчими роками має поповнитися кросовером, який стане її новим флагманом.

Йдеться про модель з індексом GV90. Автомобіль займе вищий щабель в ієрархії машин Genesis, розташувавшись над «паркетником» GV80, і виявившись найбільшим і найдорожчим корейським кросовером у світі. Попередній дизайн «дев’яностих» напередодні показали на перших рендерах.

На сьогоднішній день відомо про те, що новий Genesis GV90 буде вседорожником, який працює виключно на електриці.

Автомобіль кілька разів ловили під час випробувань. І саме фотографії прототипів цієї моделі стали основою неофіційних зображень машини.


Як видно на комп’ютерній візуалізації, прерогативою GV90 стануть двоповерхові фари, срібляста “губа” переднього бампера, одноколірний або двоколірний кузов і потаємні ручки дверей.

Що стосується решітки радіатора, то вона як така буде відсутня. Замість цієї деталі «дев’яностому» дістанеться пластикова заглушка зі світлодіодним підсвічуванням. Але головною особливістю машини стане навіть не все це, а її двері.


Передбачається, що найдорожчий кросовер Genesis оснастять так званими задньопетельними (орними) дверима. Вони відкриваються проти ходу руху та значною мірою полегшують посадку та висадку пасажирів.

Сьогодні така технологія використовується здебільшого виробниками люксових автомобілів, наприклад Rolls-Royce.

Прем’єру новинка Genesis має справити до кінця 2024 року, після чого вона має нав’язати конкуренцію таким моделям як: Tesla Model X, BMW iX та Mercedes-Benz EQS.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!