Авто

Названо 5 вживаних Renault/Dacia, які майже не ламаються

Share

В Україні автомобілі Renault, будучи бестселерами кілька десятиліть, зарекомендували себе як дуже надійні. Їх прагнуть купувати як новими, так і на вторинному ринку.

Як відомо, в Європі багато хто з цих моделей продається під брендом Dacia, і також користується високим попитом.

Іспанський орган “ITV” (Inspección Técnica de Vehículo), що займається технічним оглядом, розкрив 5 вживаних автомобілів Renault/Dacia, які майже не ламаються. У своєму дослідженні фахівці спиралися на статистику щодо проходження техоглядів цими автомобілями, випущеними з 2017 року (машини п’ятирічки).

Sandero


Найнадійнішим уживаним автомобілем Renault/Dacia виявився хетчбек Sandero. Крім того, що він є однією з найдешевших машин на ринку (в Іспанії за нього просять від 13 тисяч євро або всього 1,3 млн рублів), ця 5-дверка є ще й однією з найміцніших.

Згідно зі статистикою, такі машини не проходять техогляд через поломки лише у 8,2% випадків.

Dokker


Так званий “каблучок”, що вважається одним із найдоступніших комерційних автомобілів у Європі, крім універсальності може похвалитися ще й непоганою надійністю. “Доккери” провалюють технічний огляд лише в 10% випадків, що є одним із найкращих показників у лінійці бюджетних моделей Renault/Dacia.

Logan


Знаменитий седан, що став справжнім бестселером на російському ринку. Імовірність того, що він вийде з ладу і не дасть змоги своєму власникові пройти плановий техогляд, становить лише 10,4%.

Lodgy

Далеко не найпопулярніший автомобіль у гамі Renault/Dacia, хоча з надійністю у нього все не так погано, як багатьом здається. У дослідженні “IVT” машина показала четвертий результат серед усіх автомобілів французо-румунського бренду з 10,9% поломок.

Duster


Замкнула п’ятірку найнадійніших автомобілів компаній Renault і Dacia ще одна легенда російського ринку. Кросовер, що приваблює покупців прийнятним рівнем комфорту і технологій для своєї ціни, а також відмінними позашляховими характеристиками.

Незважаючи на те, що в РФ “Дастер” вважають одним із найнадійніших автомобілів Renault, в Іспанії з нами згодні, але лише частково, і ставлять його на останнє місце в цьому рейтингу.

Згідно з підрахунками аналітиків, 5-річні Duster провалюють технічний огляд в 11,1% випадків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Миськів Роман

Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.

Опублікував
Миськів Роман
Tags: Renault

Останні записи

Jaguar представив прощальний F-Pace напередодні переходу на електромобілі

Jaguar відзначає завершення доби свого розкішного позашляховика F-Pace випуском спеціальної версії 90th Anniversary Edition. Ця…

17.05.2024

Сервісні центри МВС відновили послугу щодо замовлення індивідуальних номерних знаків

Міністерство внутрішніх справ України повідомило, що популярні серед водіїв індивідуальні номерні знаки знову доступні для…

16.05.2024

Volkswagen оголосив грандіозні знижки на свій електромобіль

Головна автомобільна новина для ринку США: покупка Volkswagen ID.4 2023 зараз може стати відмінною угодою…

16.05.2024

Renault показала 300-сильний гібридний Rafale

Лінійку флагманського Renault Rafale 2024 поповнила топова спортивна версія E-Tech 4x4 300 HP. Купе-кросовер є найшвидшою…

16.05.2024

Honda готує сім нових електромобілів

Компанія Honda розповіла про плани щодо розвитку свого електричного напрямку. З 2026 року почнеться глобальне…

16.05.2024

Nissan хоче відродити позашляховик XTerra: як він може виглядати

У світі знову спостерігається попит на рамні позашляховики, що змушує багатьох автовиробників не тільки не…

16.05.2024