Названо 5 вживаних Renault/Dacia, які майже не ламаються

0
44

В Україні автомобілі Renault, будучи бестселерами кілька десятиліть, зарекомендували себе як дуже надійні. Їх прагнуть купувати як новими, так і на вторинному ринку.

Як відомо, в Європі багато хто з цих моделей продається під брендом Dacia, і також користується високим попитом.

Іспанський орган “ITV” (Inspección Técnica de Vehículo), що займається технічним оглядом, розкрив 5 вживаних автомобілів Renault/Dacia, які майже не ламаються. У своєму дослідженні фахівці спиралися на статистику щодо проходження техоглядів цими автомобілями, випущеними з 2017 року (машини п’ятирічки).

Sandero


Найнадійнішим уживаним автомобілем Renault/Dacia виявився хетчбек Sandero. Крім того, що він є однією з найдешевших машин на ринку (в Іспанії за нього просять від 13 тисяч євро або всього 1,3 млн рублів), ця 5-дверка є ще й однією з найміцніших.

Згідно зі статистикою, такі машини не проходять техогляд через поломки лише у 8,2% випадків.

Dokker


Так званий “каблучок”, що вважається одним із найдоступніших комерційних автомобілів у Європі, крім універсальності може похвалитися ще й непоганою надійністю. “Доккери” провалюють технічний огляд лише в 10% випадків, що є одним із найкращих показників у лінійці бюджетних моделей Renault/Dacia.

Logan


Знаменитий седан, що став справжнім бестселером на російському ринку. Імовірність того, що він вийде з ладу і не дасть змоги своєму власникові пройти плановий техогляд, становить лише 10,4%.

Lodgy

Далеко не найпопулярніший автомобіль у гамі Renault/Dacia, хоча з надійністю у нього все не так погано, як багатьом здається. У дослідженні “IVT” машина показала четвертий результат серед усіх автомобілів французо-румунського бренду з 10,9% поломок.

Duster


Замкнула п’ятірку найнадійніших автомобілів компаній Renault і Dacia ще одна легенда російського ринку. Кросовер, що приваблює покупців прийнятним рівнем комфорту і технологій для своєї ціни, а також відмінними позашляховими характеристиками.

Незважаючи на те, що в РФ “Дастер” вважають одним із найнадійніших автомобілів Renault, в Іспанії з нами згодні, але лише частково, і ставлять його на останнє місце в цьому рейтингу.

Згідно з підрахунками аналітиків, 5-річні Duster провалюють технічний огляд в 11,1% випадків.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!