Subaru не стала приховувати: оновлений кросовер Solterra 2024 став кращим

0
633

Subaru оголосила про низку удосконалень електричного кросовера Solterra 2024, який незабаром почне надходити до дилерів у США. Одна з найважливіших змін стосується акумулятора, який можна зарядити від 10 до 80% за 35 хвилин. Японський автовиробник також покращив систему кондиціювання акумулятора, заявивши, що це оновлення дозволяє йому заряджатися за мінусових температур «до 80 хвилин швидше за певних умов» порівняно з моделлю 2023 року.

Ще одна новинка — оновлене кермо з підрульовими пелюстками рекуперативного гальмівного зусилля. Кросовер також оснащений стандартними рейлінгами на даху, що витримують навантаження до 318 кг. Нарешті, новий пакет допомоги при керуванні автомобілем EyeSight дозволяє керувати автомобілем без допомоги рук на швидкості до 40 км/год, що буде корисно в години пік.

Subaru Solterra 2024 може самостійно змінювати смугу руху, активуючи покажчик повороту, і отримує переваги від системи попередження про перехресний рух спереду, до якої приєднуються моніторинг сліпих зон, динамічний радарний круїз-контроль з функцією відстеження смуги руху з системою розпізнавання відвернення уваги DriverFocus , камера заднього виду та система виявлення пішоходів.

Незважаючи на наявність кількох доповнень, ціни на  Subaru Solterra 2024 залишилися незмінними. Це означає, що ціна Premium, як і раніше, починається з 44 995 доларів, Limited  – з 48 495 доларів, а  Touring  – з 51 995 доларів. Усі ціни не включають збір за доставку, а також будь-які опції та дилерські збори.

Версія початкового рівня оснащена 18-дюймовими легкосплавними дисками, 8-дюймовим сенсорним дисплеєм з можливістю бездротового підключення до смартфону, супутниковим радіо SiriusXM з чотиримісячною підпискою, Bluetooth, Wi-Fi, хмарною навігацією та дистанційними функціями, які дозволяють користувачам включати та відмикати двері. Двохзонний клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, підігрів бічних дзеркал, світлодіодні фари та інше також входять до стандартної комплектації.

Subaru Solterra Limited отримує 12,3-дюймову мультимедіа, аудіосистему преміум-класу Harman Kardon, бездротову зарядну панель, електрорегулювання передніх сидінь, електричні задні двері, підігрів рульового колеса, оббивку StarTex, світлодіодні протитуманні фари та 20. Топова комплектація включає глянцеві чорні акценти на капоті, двокольорове забарвлення, доступ до інтелектуального ключа, передні передні сидіння, вентильовані цифрове дзеркало заднього виду, світлодіодне освітлення простору для ніг спереду і ззаду, а також люк у даху з сонцезахисною шторкою і електро.

Усі три версії електричного кросовера оснащені літій-іонним акумулятором. Агрегат ємністю 72,8 кВт-год подає енергію на двомоторну установку, яка генерує 215 л. і 338 Нм крутного моменту. Subaru Solterra оснащений повним електричним приводом, має кілька режимів руху, включаючи сніг/бруд і глибокий сніг/бруд, систему допомоги при спуску з гори і дорожній просвіт 211 мм. Запас ходу, за оцінками EPA , становить до 365 км/год.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!