Audi Q5 2025 з новими радіаторними ґратами показали наживо

0
527

Audi Q5 2025 модельного року показали на нових знімках, які демонструють новинку з меншою кількістю камуфляжу, ніж зазвичай, та з новим малюнком решітки радіатора.

Ширша решітка радіатора має новий візерунок. Отвори у ґратах виглядають більше, навіть у порівнянні з нещодавно оновленим Audi Q8, хоча багато хто з них закритий заради аеродинаміки. При більш уважному розгляді передньої частини можна побачити подовжену форму фар, які стали тоншими, ніж раніше.

Дизайнери Audi не надто змінили решту кузова. Загалом кросовер має спортивний профіль. Усередині будуть розміщуватися інформаційно-розважальний дисплей, до якого приєднується менша за розміром цифрова комбінація приладів. Очікується, що нове покоління отримає розвиток технологій та нові функції підключення, безпеки та комфорту.

Audi Q5 2025 року базуватиметься на покращеній версії архітектури MLB поточного покоління. Автомобіль буде покладатися на більш ефективні м’які гібридні і гібридні агрегати, що підключаються. Крім того, покупці в Європі, ймовірно, матимуть доступ до дизельних варіантів, а 2.0 TDI буде використовуватися в моделі востаннє.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!