Гіперкар Bugatti W16 Mistral не приховували і виставили на перепродаж

0
359

Гіперкар Bugatti W16 Mistral ще не випущено, але вже з’явилися спроби його перепродажу. Родстер W16 Mistral був представлений у 2022 році, і Bugatti обіцяла випустити лише 99 екземплярів цієї моделі. Незважаючи на те, що вся партія була заброньована задовго до початку виробництва в поточному році, на німецькому сайті Mobile.de з’явилося оголошення про продаж цього автомобіля, що ще не існує, за 8,5 мільйона доларів.

На етапі прийому замовлень вартість Bugatti W16 Mistral складала 5 мільйонів євро. Проте, невідомий продавець нині запитує за гіперкар 7,9 мільйона євро, що на 2,9 мільйона євро більше за початкову ціну. Варто відзначити, що W16 має всі шанси стати справжньою окрасою будь-якої колекції, оскільки це буде останній автомобіль Bugatti із бензиновим двигуном.

Автомобіль оснащений 8,0-літровим 16-циліндровим мотором під назвою Thor, з чотирма турбінами, що розвиває 1600 кінських сил і 1600 Нм моменту, що крутить. Заявлена ​​максимальна швидкість гіперкара становить 420 кілометрів на годину.

Mistral має оригінальний дизайн кузова та вуглепластиковий монокок, який не лише позбавив його даху, але й трохи змінив пропорції для більш гармонійного вигляду. У конструкції широко використовуються передові композитні матеріали, а також 3D-друк із титану та алюмінію. V-подібне лобове скло гіперкара відсилає до класичного Bugatti Type 57 Roadster Grand Raid 1934, а елементи двигуна розташовані за головами пасажирів, що є даниною Bugatti Type 57 Grand Raid і Veyron 16.4 Grand Sport.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!