Jeep випадково розсекретив 600-сильний електропозашляховик Wagoneer S

0
347

Компанія Jeep випадково опублікувала в інтернеті перші зображення електричного позашляховика Wagoneer S, офіційно анонсованого кілька днів тому. Як пише Mopar Insiders, фотографії були швидко видалені, але деякі користувачі Мережі встигли зберегти їх. Старт продажу електромобіля у Північній Америці запланований цієї осені.

Перші зображення дають практично повне уявлення про дизайн екстер’єру електромобіля. Перший електричний Jeep отримав витягнутий силует в стилі електромобілів Cadillac, глуху передню панель та оригінальну інтерпретацію фірмових решіток радіатора із сімома прорізами.

Можна також розглянути незвичайні дверні ручки, а основним елементом «корми» є масивний спойлер, що візуально продовжує лінію даху. Ба більше, на відміну від бензинового сімейства Wagoneer, на п’ятих дверях електромобіля видно напис Jeep, а не назву моделі.

Очікується, що серійний Wagoneer S отримає два електромотори сукупною віддачею приблизно 600 л.с. і зможе прискорюватися до 60 миль на годину (96 км/год) приблизно за 3,5 секунди. Запас ходу становитиме на рівні 640 км, а максимальна потужність заряджання – 270 кВт.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!