Електромобіль Porsche Cayenne вперше помітили під час випробувань

0
91

За тиждень до того, як компанія Porsche офіційно представила свій перший електричний кросовер Macan EV, фотографи помітили ще один тестовий електричний кросовер, який використовував елементи кузова Cayenne як камуфляж.

Це був перший випадок, коли фотограф побачив прототип Cayenne EV, але про нього було відомо ще з початку 2023 року, коли керівництво Porsche оголосило, що оновлений Cayenne з двигуном внутрішнього згоряння стане останньою моделлю перед тим, як його замінить електрична модель.

Як повідомлялося раніше, повнорозмірний електричний кросовер Porsche наступного покоління базуватиметься на архітектурі Premium Platform Electric (PPE). Тестова модель довша і ширша за Macan EV, що можна помітити по сильно розкльошеному крилу.

Команда дизайнерів Porsche усвідомлює, що кардинально змінити зовнішній вигляд продукту неможливо, тому цілком ймовірно, що новинка збереже багато елементів дизайну від свого попередника.

Раніше Майкл Мауер, віце-президент зі стилю Porsche, сказав, що: кожен новий спортивний автомобіль має бути дуже чітко впізнаваним як частина сімейства Porsche.

Очікується, що світ побачить серійну версію Cayenne EV не раніше 2026 року. Але вже зараз можна спрогнозувати, спираючись на дані джерел, що новинка буде побудована на новій фірмовій архітектурі РРЕ.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!