Нову Hyundai Creta показали на перших зображеннях

0
773

Компанія Hyundai готується до планового оновлення свого популярного кросовера Creta. Бестселер корейської марки, повинен явити себе світу в рестайлінговій версії вже 16 січня 2024 року.

Які зміни чекають на машину з модернізацією розповіли журналісти індійського видання «RushLane», які опублікували перші рендери новинки.

Машина на зображеннях з’явилася відразу у чотирьох кольорах кузова. Судячи з них, на нову «Крету» чекає трансформація дизайну, яка зробить її схожою на останні новинки Hyundai, такі як Exter, Palisade та Santa Fe.


Популярний «паркетник» очікує появи спереду H-подібних світлодіодних денних ходових вогнів у стилі субкомпакту Exter, а також переробленої радіаторної решітки, запозиченої у великого Palisade.

Крім того, машина може обзавестися відкоригованим бампером та іншими дверима багажника, окрім яких можна буде розраховувати ще й на нові 18-дюймові колісні диски, схожі на ті, що використовує подовжений варіант Creta під назвою Alcazar.


Крім зовнішності, нова «Крета» зміниться ще й з технічного боку. Машині дістанеться розширене оснащення, що включає просунуті електронні водійські асистенти (система ADAS другого рівня).

Що ж до агрегатної лінійки, вона залишиться колишньої. Залежно від ринку машину продаватимуть як із бензиновими, так і дизельними моторами, а також із «механікою», «автоматом» та 7-швидкісним «роботом».

У продаж новинка надійде у першому кварталі 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!