Toyota витрачає по 3 години на огляд кожного позашляховика Century перед тим, як відправити його покупцю

Час читання: 2 хв.
0

Нещодавно лінійка SUV японського бренду Toyota поповнилася флагманською моделлю – Century. Позашляховик, як і однойменний седан, розташовується в окремій «лізі» компанії та побудований спеціальною командою. Люксовий автомобіль коштує приблизно в 3 рази дорожче за Land Cruiser 300 і задає зовсім інші стандарти якості.

У Toyota заявляють, що вони ретельно перевіряють машину перед тим, як відправити її клієнту. Після того, як автомобіль готовий, майстер-інспектор ретельно сканує позашляховик, що зійшов з конвеєра.

У нещодавній статті корпоративного видання Toyota Times Magazine йдеться про те, що на цю процедуру у випадку з кожною окремою машиною йде мінімум по 3 години.

Реклама

Майстер-інспектор проходить строгу підготовку та сертифікацію, після чого досліджує зібраний автомобіль за 17-ступінчастою системою, розробленою спеціально для позашляховика Century. Все це робиться заради того, щоб клієнт отримав машину, що відповідає суворим стандартам якості.


Нагадаємо, позашляховик Toyota Century має безліч люксових «фішок», включаючи складні сидіння, столи для пікніка, що обертаються, два 11,6-дюймових телевізори, холодильник і багато іншого. Для салону машини є безліч варіантів, а також індивідуальне оформлення.

Під капотом флагмана «Тойоти» розташовується 3,5-літровий бензиновий V6, що працює у складі гібридної системи, що підключається потужністю 406 кінських сил.

Наразі машину продають лише в Японії, але згодом почнуть пропонувати і в Китаї (у ліворульній версії) за допомогою дилерів Lexus.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!