Новий Volkswagen Golf 2024 повністю розсекречено

0
535
Опубліковано фото нового Volkswagen Golf. Оновлену модель С-класу презентують 24 січня, але її дизайн уже перестав бути секретом. Про це повідомляє сайт Car Expert.

На фото потрапила практично вся лінійка Volkswagen Golf 2024, що охоплює хетчбек і універсал, а також заряджені версії GTI і GTE. Дизайн не надто змінився – замінено решітку радіатора, бампери, фари і ліхтарі.

Салон Volkswagen Golf 2024 раніше вже показали на офіційних фото. Автомобіль отримав нову мультимедійну систему з 12,9-дюймовим тачскріном і вбудованим «помічником» ChatGPT. Також замінено перемикачі клімат-контролю.

Також стало відомо, що гібрид Volkswagen Golf GTE, який підзаряджається, отримав нову 272-сильну установку з 1,5-літровою турбочетвіркою і запасом ходу 80 км на електротязі.

У лінійці залишаться бензинові турбомотори об’ємом 1,0, 1,5 і 2,0 л, а також дволітрові турбодизелі. Деякі двигуни стануть потужнішими. Це буде останній VW Golf із двигунами внутрішнього згоряння, адже у 2027 або 2028 році хетчбек стане електрокаром.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!