Оновлений Jeep Renegade для Європи повністю розсекречений

0
297

Субкомпактний британський кросовер пережив чергове оновлення, в результаті якого модель отримала новий дизайн, моторну гамму і кілька нових опцій.

Компанія Jeep опублікувала офіційну інформацію про нове покоління позашляховика Renegade, перші фотографії якого показали на початку червня. Основними змінами стала поява 1,0-літрового мотора і двигуна об’ємом 1,3 літра. Від попередника рестайлінговий Renegade можна відрізнити по світлодіодним фарам головного світла в стилі Wrangler, іншій решітці радіатора, новим бампером з зміненими секціями повітрозабірників і протитуманних фар, а також по модернізованим заднім ліхтарям.

Інтер’єр обзавівся зміненим блоком клімат-контролю, новою мультимедійною системою з тачскріном від 5 до 8,4 дюймів і вбудованим утримувачем для телефону.

У базовому виконанні модель отримає трициліндровий бензиновий турбомотор об’ємом 1,0 літр, який видає 120 к.с. потужності і 190 Нм крутного моменту. Ще однією новинкою стала 1,3-літрова силова установка, доступна в 2 варіантах потужності – 150 і 180 к.с. Перший мотор буде доступний тільки з переднім приводом і механічною трансмісією, а другий агрегат – з 6-ступінчастим «роботом» з двома зчепленнями і переднім приводом. Топову версію позашляховика оснастять 9-ступінчастим “автоматом” і повним приводом. Для моделі будуть доступні і дизельні двигуни: 120-сильний мотор 1,6, а також 2,0-літрові двигуни, що видають 140 і 170 к.с. потужності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!