Авто

Найшвидша Toyota Camry: показана версія GR

Share

У середині листопада 2023 року Toyota показала нове покоління седана Camry (XV80). Автомобіль трохи змінився зовні, але суттєво технічно, ставши повноцінним гібридом.

Нещодавно Акі Тойода заявив, що компанія припинить випускати «нудні автомобілі» і підкріпив ці слова справою, перетворивши моделі Yaris і Corolla на найкращі в класі «гарячі» хетчбеки.

Що, якщо таким же шляхом піде і нова Camry? Цим питанням став незалежний дизайнер з Малайзії, відомий як «Theottle», який підготував візуалізацію такого автомобіля.

Седан, що вийшов на зображеннях, обзавівся назвою Toyota GR Camry і являє собою чотиридверку з елементами, запозиченими у «зарядженої» GR Corolla.

Перше, що зробив з нової “Камрі” незалежний художник, переніс на седан D-класу передню частину кузова від “молодшої” моделі, але трохи змінив її форму, щоб вона краще відповідала пропорціям седана.

Фари машини були збережені і припали до місця поряд з агресивним бампером і широкими чорними радіаторними гратами, запозиченими у «зарядженого» хетчбека.

Інші зміни включили появу у GR Camry нового комплекту чорних колісних дисків, розширених передніх і задніх крил, а також бічних спідниць.


Крім того, у повнорозмірного седана з’явилося ззаду антикрило, тоновані ліхтарі, унікальний бампер, затемнений дифузор і спеціальний дизайн потрійних вихлопних труб.

Як двигун для «зарядженої» Camry підійшов би модернізований варіант 3-циліндрового мотора з турбонаддувом і складною системою повного приводу, схожою на ту, що реалізували в GR Corolla. Альтернативний варіант – найбільш об’ємний двигун, наприклад “наддувна четвірка”.

Насправді про те, щоб у Camry з’явилася швидка версія, принаймні поки не йде. І навіть якщо вона колись побачить світ, то станеться це дуже нескоро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: Toyota

Останні записи

Tesla Model Y отримає більш розкішного суперника у 2026 році

Генеральний директор Lucid, Пітер Роулінсон, підтвердив під час конференції, що компанія розробляє новий проект. До…

10.05.2024

Mercedes-Benz відкликає eSprinter, щоб повернути їм гальма

Mercedes-Benz оголосив про відкликання електричних фургонів eSprinter 2024 модельного року, проданих на ринку США. Причиною…

10.05.2024

Volvo переймає у Tesla технології виробництва EV

Volvo надихається прогресивними технологіями Tesla у виробництві електромобілів та анонсує впровадження методу гігакастингу для наступного…

10.05.2024

Volkswagen втратив віру в електромобілі

Volkswagen , відомий своїми інноваціями в автомобільній індустрії, знову робить ставку на технологію plug-in гібридів…

10.05.2024

Автомеханік пояснив тонкощі прогріву автоматичної трансмісії

Незважаючи на те, що весна вже закінчується, метеорологи продовжують передбачати заморозки. Це означає, що автомобілістам…

10.05.2024

Tesla Cybertruck зламався за 56 кілометрів після доставки: несправність не входить у гарантію

Tesla продовжує постачати клієнтам нові пікапи Cybertruck. Водночас зростає кількість скарг від нових власників. Напередодні…

10.05.2024