Ferrari готує новий унікальний автомобіль

0
168

Схоже, що дизайнери з Маранелло розробляють унікальний витвір у дусі торішнього Ferrari KC23. Якщо це так, то, згідно з новою заявкою на реєстрацію товарного знака, подану минулого тижня до Італійського відомства з патентів та товарних знаків, його можна буде назвати «Ferrari PB24».

Ferrari і раніше використовувала дволітерні та двозначні назви для серійних автомобілів (наприклад, SF90), але, враховуючи, що ці цифри, схоже, позначають поточний рік, як і у випадку з KC23, здається логічним припустити, що назва PB24 буде застосована до створення, яка буде представлена ​​протягом наступних 12 місяців. Можливо, ця новинка була замовлена ​​кимось із ініціалами «ПБ».

Заявка на реєстрацію товарного знака була подана одночасно з тим, як Ferrari запатентувала конструкцію KC23 із заднім антикрилом. Можливо, це вказує на те, що за обидві машини відповідає той самий відділ Ferrari (спеціальні проекти), але це якщо PB24 виявиться автомобілем.

KC23 був заснований на гоночному автомобілі Ferrari 488 GT3 Evo 2020 і мав спеціально розроблений кузов. Можливо, PB24 стане спецверсією Ferrari 296 GT3, отримавши виготовлені на замовлення кузовні панелі, нові освітлювальні прилади та індивідуальний інтер’єр.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!