Електричний Dodge Charger Daytona показали на офіційних фото

0
220

Марка Dodge опубліковала перші офіційні фотографії свого майбутнього повністю електричного масл-кара, який замінить зняті з виробництва восьмициліндрові Charger та Challenger. Виробник уточнив, що на знімках показано передсерійну модель. Водночас він підтвердив, що товарна версія з’явиться вже наприкінці цього року.

В цілому машина з фото дуже схожа на концепт Dodge Charger Daytona SRT, вперше показаний у серпні 2022 року. Збережено загальні обриси, оформлення лицьової частини з прямокутними фарами та світлодіодною перемичкою між ними, вертикальні вентиляційні отвори з боків. Водночас дизайн майбутньої серійної моделі дещо спрощений у порівнянні з шоу-каром, серед іншого встановлені традиційні дзеркала.

Знімків інтер’єру поки що немає, не розкрито і технічних характеристик. Раніше компанія повідомляла, що за потужністю та низкою інших характеристик електромобіль перевершить бензиновий SRT Hellcat. Для розуміння, прощальне купе у виконанні SRT Demon 170 видає до 1039 к.с. та 1280 Нм. Разом з тим очікується, що електричний Charger Daytona матиме кілька модифікацій із заднім і повним приводом. Також розглядається варіант збереження паливної версії, яку замість V8 оснастять новою рядною «шісткою» сімейства Hurricane.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!