Новий електричний седан суббренду Hyundai показали на першому зображенні

0
201

Електричні машини змінили автомобільну промисловість. І автогігант Hyundai опинився в авангарді цієї революції, встигнувши вчасно створити власний електричний бренд Ioniq.

Марка стала «зеленим» представником у портфоліо корейської компанії в 2020 році і на даний момент може похвалитися двома моделями – Ioniq 5 та Ioniq 6. Перша є крос-хетчбеком, а друга седан. Між ними має розташуватись ще один автомобіль – Ioniq 4, який з’явиться у 2026 році. Як він виглядатиме показали на першому рендері.

Електричні машини змінили автомобільну промисловість. І автогігант Hyundai опинився в авангарді цієї революції, встигнувши вчасно створити власний електричний бренд Ioniq.
Зображення автомобіля було згенеровано в одній з найпопулярніших нейромереж і грунтувалося на дизайні Ioniq 5 і Ioniq 6, що вже продаються. Незважаючи на це, машина вийшла кардинально іншою і абсолютно несхожою на своїх родичів по модельному ряду.


Їй дісталася незвичайна оптика на світлодіодних елементах із денними ходовими вогнями у формі бумерангів, а також передній бампер і рубані кузовні елементи.

Інформації про те, яке оснащення чекає на новий Ioniq 4, поки немає, але одне зрозуміло навіть зараз – машину побудують на платформі E-GMP, або на досконалій новітній архітектурі eM, яка з’явиться тільки в 2025 році. Нова «візок» матиме безліч «фішок», яких не було у її попередниці.


Йдеться про підтримку так званих «орних» дверей, наявність висувного мультимедійного дисплея, поворотного крісла в першому ряду і довгого дивана зсуву ззаду, а також вбудованого очищувача повітря і багато іншого.

Яким виявиться запас ходу «четвірки» – поки що залишається тільки здогадуватися, але його родич в особі седана Ioniq 6 має показник далекобійності до 610 кілометрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!