Nissan Patrol нового покоління: як виглядатиме «конкурент» Land Cruiser 300

0
1374

Nissan готується до прем’єри нового покоління свого позашляховика Patrol. Прем’єра машини має відбутися вже наступного року. Як виглядатиме новинка японської марки, яка має кинути виклик Toyota Land Cruiser 300, показали австралійські незалежні дизайнери, супроводивши свої рендери всіма відомими подробицями про цю модель.

Останніми місяцями прототипи Patrol активно тестуються в США (під ім’ям Armada), а також на Близькому Сході, що натякає на близькість прем’єри позашляховика. Очікується, що презентація машини відбудеться вже в середині 2024 року, а продажі розпочнуться ближче до осені.

Судячи з рендерних зображень, викладених у Мережу, новий «Патрол» зазнає еволюції дизайну, отримавши суворіші лінії. Машині дістанеться переглянута передня частина кузова, інша корма, а також боковини, що нагадують позашляховики Range Rover.

Частина змін відбудеться і всередині автомобіля, де очікується поява великих дисплеїв мультимедійної системи та цифрової комбінації приладів, а також оновленого оздоблення та сучасної передньої панелі.


У майбутній генерації (Y63) Nissan Patrol має позбутися двигуна V8, як це зробили нещодавно його головні конкуренти в особах Toyota Land Cruiser 300 і Sequoia, Ford Expedition і Jeep Wagoneer. Замість 8-циліндрового атмосферника позашляховик обзаведеться двигуном V6 з подвійним турбонаддувом, що видає близько 426 кінських сил.

Про ціни поки говорити рано, але австралійське видання CarExpert очікує, що базова вартість Patrol у новому поколінні наблизиться до бар’єру в 100 тисяч доларів або, можливо, навіть перевищить його.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!