В Україні помітили унікальний кросовер Lamborghini вартістю близько 15 млн грн (Фото)

0
549

На одній із парковок Одеси помітили яскравий італійський кросовер Lamborghini Urus. Спортивна модель отримала тюнінг від Mansory. Про це повідомляє ТопЖир.

Проект отримав назву Mansory Venatus. У кросовера 2018 року випуску агресивний дизайн передньої частини, обвіс і оригінальні колісні диски. Також тюнери замінили капот авто.

Крім того, у Mansory пропонують для Venatus і збільшення потужності. Так, його 4,0-літровий V8 твін-турбо можуть форсувати до 900 кінських сил. У останньому випадку авто прискорюватиметься до «сотні» усього за 2,9 с, а максимальна швидкість сягатиме вражаючі 323 км/год.

Вартість такого авто може сягати понад 15 млн грн.

Lamborghini Urus — це кросовер італійської спортивної преміум-марки Lamborghini, що вробляють із 2017 року. Серійна версія авто, збудована на платформі VW MLB evo, отримала модифікований 4,0 літровий V8 з безпосереднім впорскуванням палива з парою турбонагнітачів типу Twin Scroll в розвалі блоку. Потужність силової установки сягає 650 к.с. та 850 Нм. Мотор поєднується із 8-ступінчастою автоматичною трансмісією і повним приводом.

Зазначимо, в Україні ціни на вживані Lamborghini Urus стартують від 12 млн грн.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!