Toyota хоче відродити спорткар MR2: як він може виглядати

0
144

Спорткар MR2 знаходився в гамі Toyota в період з 1984 по 2007 роки і за цей час зміг зарекомендувати себе як один із найкращих автомобілів у класі. Все це спонукало японського автовиробника задуматися про повернення машини в дію.

Перші чутки про неї з’явилися ще у 2017 році, але з мертвої точки справа з того часу так і не зрушила. Однак напередодні стало відомо про те, що такий автомобіль все ж таки з’явиться. Причому вже незабаром.

За інформацією японського видання «BestCar», що посилається на власні джерела всередині «Тойоти», новий MR2 не просто готовий у вигляді прототипу, але вже розпочав перші випробування.


Подробиць про нього поки що не так багато, як хотілося б, але відомо, що машина не стане електрокаром, а використовуватиме двигун внутрішнього згоряння.

Судячи з перших неофіційних рендерів, новий MR2 може отримати дизайн, що віддає шану першому поколінню цієї моделі.

Машина виявиться схожою на нещодавно представлений концепт FT-Se і отримає спортивний силует, а також складний дизайн бамперів, вузьку світлодіодну оптику та велику кількість повітрозабірників, інтегрованих, зокрема, в кузовні панелі.

Японці стверджують, що автомобіль буде не тільки дуже дорогим, а й вкрай рідкісним. При ціні від 10 мільйонів ієн (трохи дорожче 6 мільйонів рублів) його тираж становитиме невелику кількість екземплярів.

Поява нового покоління Toyota MR2 очікується у 2026 році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!