Представлений маленький «Гелендваген», який коштує дешевше за новий Toyota RAV4

Час читання: 2 хв.
0

Існує не так багато автомобілів, які залишаються вірними своєму початковому дизайну протягом десятиліть. Одним з них є Mercedes-Benz G-Class, відомий як “Гелендваген”. Колись цей культовий позашляховик преміум-класу продавався у 3-дверному кузові, але навіть у такому вигляді був не по кишені середнього класу.

Тюнери з ательє “Liberty Walk” вирішили відродити машину, причому зробивши її відносно недорогою. Ось тільки як основа для проекту був узятий зовсім не Mercedes, а автомобіль компанії Suzuki.


Для того, щоб створити так званий міні-Гелендваген, вони використовували рамний японський позашляховик Jimny. Причому праворульний та 2020 року випуску. Пробіг машини становив 13 тисяч 250 кілометрів, а під капотом було встановлено півторалітровий бензиновий мотор, який працює в парі з автоматичною коробкою передач.

Реклама

Оригіналу зберегли круглі фари, але замінили радіаторні грати. Вона має пару горизонтальних ламелей, достатніх для того, щоб відобразити зовнішність G-Class без ризику зіткнутися з позовом від Mercedes-Benz.

Бампер позашляховика вийшов агресивним за рахунок своїх великих повітрозабірників та додаткових фар у нижній частині, а також вентильованого капота, ніж машина нагадує AMG G 63.


Окремі доробки торкнулися також бічних спідниць та колісних арок Jimny, плюсом до яких виявився новий задній бампер у стилі того ж G 63.


Завершили перетворення машини злегка перероблений салон, короб запасного колеса на кришці багажника та 16-дюймові колісні диски спеціального дизайну.


Технічну сторону зміни не торкнулися і «Джимні», перероблений під 3-дверний G-Class, зберіг заводське обладнання.

Машину вже виставили на продаж і збираються за неї врятувати 4 мільйони 180 тисяч ієн або 1,2 мільйона гривень. Це дешевше, ніж коштують у Японії нові RAV4.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!