Найдешевший кросовер Kia готовий до першого оновлення: опубліковані тизери

0
282

Кросовер Kia Sonet, що став найкомпактнішим і найдоступнішим SUV в лінійці корейської марки, з’явився в 2020 році, розташувавшись на сходинку нижче від відомого в Росії «паркетника» Seltos.

Дебютним ринком для машини стала Індія, де організували її виробництво.

Кросовер Kia Sonet, що став найбільш компактним і доступним SUV в лінійці корейської марки, з’явився в 2020 році, розташувавшись на сходинку нижче від відомого «паркетника» Seltos.

Напередодні в Мережу виявився «злитий» перший тизер оновленого кросовера, який дає уявлення про те, як він зміниться з рестайлінгом.

Офіційна прем’єра нового Kia Sonet має відбутися у середині грудня цього року.


Судячи з тизерного зображення, машина отримає значною мірою перероблену передню частину кузова з вужчими решітками радіатора, новими перевернутими L-подібними світлодіодними денними ходовими вогнями, а також іншими LED-фарами і оновленим бампером.

Як виглядатиме корма машини та її салон поки не показали, але можна очікувати, що всередині кросовера з’явиться перероблена передня панель та мультимедійна система з підтримкою бездротових інтерфейсів Android Auto та Apple CarPlay, а також зміненим кластером центральної консолі.


Серед інших нововведень оновленого Sonet можуть опинитися системи автономного керування ADAS з обмеженим функціоналом. А ось агрегатна лінійка автомобіля, мабуть, не зміниться.

Кросовер продовжать продавати з тими ж варіантами двигунів і трансмісій, що й раніше. Залежно від ринків вони включають 1,5-літровий бензиновий атмосферник на 115 кінських сил, а також 1,2- і літрові агрегати на 83 і 120 к.с., крім яких також доступний 1,5-літровий дизель на 115 “сил”.

На повний привод у новому Sonet можна не розраховувати. Його немає у дореформеного кросовера і не буде у оновленого.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!