Електрохетчбек Dacia Spring раптово подешевшав майже вдвічі

0
476

Суперкомпактний електричний крос-хетч Dacia Spring EV продаватиметься в Німеччині зі знижкою 10 тисяч євро. Вона діє до 31 березня та знижує вартість машини майже вдвічі.

Звичайна стартова вартість моделі становить 22 750 євро. Але до кінця першого кварталу Spring буде доступний за ціною менш ніж 13 000 євро.

Під час запуску Dacia Spring на неї діяла знижка від уряду Німеччини, так званий екологічний бонус. Але його розмір був меншим, 9750 євро. Тепер знижку робить сам виробник. На цей крок його змусило піти скасування у грудні бонусів від влади через дефіцит бюджету.

При 27-кіловат-годинній батареї та спорядженій масі менше тонни Dacia Spring проїжджає до 230 кілометрів на одному заряді. Інтервал ТО становить 30 тисяч кілометрів, а гарантія на тяговий акумулятор становить 8 років або 120 тисяч кілометрів пробігу.

Лише у Німеччині за два роки продано більше 30 тисяч екземплярів Dacia Spring. Рік тому у моделі з’явилася «екстремальна» версія. Замість стандартного 44-сильного електромотора вона отримала двигун на 65 к.с. Велика потужність скоротила запас ходу на одному заряді на 10 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!