Kia готує пікап у 1,5 рази дешевше Ford F-150

0
105

На виставці споживчої електроніки у Лас-Вегасі компанія Kia представила лінійку комерційних електрокарів зі змінним кузовом. Широкі можливості трансформації дозволять випускати різні відносно недорогі моделі від пікапів до фургонів.

Нову комерційну лінійку назвали Kia PBV. Серійні автомобілі надійдуть у продаж 2025 року. Одним із варіантів стане електричний пікап Kia PV5, на який у компанії покладають великі надії щодо завоювання американського ринку. Глава Kia Хо Сун Сон підтвердив, що базовий пікап буде коштувати від 35 тисяч доларів або на 20 тисяч доларів дешевше за електричний пікап Ford F-150 Lightning.

Крім того, в Kia заявили про плани випустити два електричні пікапа протягом наступних трьох років. Один з них – дешевий варіант для «ринків, що розвиваються», а інший – повноцінний пікап, який «знають і люблять американці». Судячи з опублікованого зображення, електричне компонування PV5 (і відсутність довгого капота) дозволить вивільнити більше корисного простору в кабіні та на вантажній платформі. А модульна конструкція означає, що відкритий відсік можна за потреби замінити на закритий вантажний або пасажирський фургон, пише The Drive .

Фото: The Drive / Кріс Цуй

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.