«Дешева» версія «Гелендвагена» з’явилася на перших зображеннях

0
887

На початку цієї осені компанія Mercedes-Benz «затизирила» новий позашляховик компанії, який має розташуватись у сімействі G-Class і стати найкомпактнішою і, відповідно, дешевою версією цієї моделі.

Автомобіль з’явиться у продажу через кілька років, але як він виглядатиме вже плюс-мінус відомо. Рендер концепту Mini G-Class опублікували незалежні дизайнери із ательє «SRK Designs».

На зображенні, що вийшло, автомобільні художники показали як може виглядати прототип нового G-Class, який повинен дебютувати вже найближчим часом.


Машина продемонстрована в експедиційній версії з великим багажником на даху та додатковою світлотехнікою, “кенгурятником” спереду”, а також величезними колесами, взутими в широкі “зубасті” покришки та захистом двигуна та трансмісії.

Основні елементи дизайну кузова автомобіля повторюють звичайний «Гелендваген», а основна різниця полягає лише в тому, що він має короткий кузов і немає додаткової пари дверей позаду.

Нагадаємо, останній короткобазний Mercedes-Benz G-Class зійшов із конвеєра у 2011 році. Тоді за нього просили від 90 тисяч 511 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!