Німці назвали автомобілі Opel, які майже не ламаються: але є нюанс

0
1611

Компанія Opel випускає одні з найненадійніших автомобілів – говорить дослідження британського видання “WhatCar” 2023 року, проте німці з цим не згодні.

Аналітики німецької організації DEKRA провели дослідження, визначивши відразу шість моделей Opel, які майже не ламаються. Щоправда є нюанс – йдеться лише про перші 100 тисяч кілометрів пробігу.

Opel Meriva

Найбільш безпроблемним у лінійці Opel у дебютні 100 тисяч км німецькі експерти називають модель Meriva. Згідно з їхніми підрахунками, шанси потрапити з ним на серйозний ремонт за цей період мінімальні і становлять лише 6,1%, що більш ніж у 2 рази краще за середні результати по сегменту.

Opel Insignia

Перше покоління цього седана вважалося одним із найдивовижніших у своєму класі і випускалося як у варіантах з 4-дверним та 5-дверним кузовом, так і у сімейному виконанні. А ще воно було дуже надійне. Імовірність того, що машина вийде з ладу в перші 100 тисяч кілометрів на одометрі, складає всього 7,7% при 11,3% у середньому по сегменту.

Opel Astra

Ще один бестселер Opel, який продавався великими тиражами, зовсім недарма. Як стверджують експерти з Німеччини, у випадку з «Астрою» шанс зіштовхнутися з непередбаченими технічними складнощами за перші 100 000 км дорівнює всього 8%. Це на 5,2% краще, ніж середній показник у класі.

Opel Antara та Opel Zafira

Сьогодні про цей кросовер багато хто забув, а дарма, адже він був зовсім непоганий з точки зору надійності принаймні в перші 100 тисяч км пробігу з шансом зламатися лише у 12,9%.

Аналогічний показник продемонструвала і більш містка модель Zafira.

Opel Corsa

Замкнув шістку вкрай популярних на європейських теренах хетчбек Corsa. Машина, що зарекомендувала себе як украй збалансована, була ще й відносно міцною.

У Німеччині стверджують, що шанс для власників таких моделей «загриміти» в сервіс на довгий і складний ремонт у перші 100.000 км дорівнював всього 14,4%. Це на 3,8% краще, ніж у середньому за сегментом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!