Новий BMW X3 (G45) може отримати спірний дизайн

0
485

Компанія BMW працює над новим поколінням компактного кросовера X3 (G45). Шпигунські прототипи цієї моделі останнім часом все частіше трапляються в об’єктиви автомобільних папараці, а це означає, що прем’єра машини вже не за горами.

Незалежні дизайнери зі студії «Sugar Design», скориставшись фотографіями закамуфльованих машин, вирішили показати, як виглядатиме новий «ікс третій» у товарному вигляді.

Судячи з рендерів, що вийшли, з переходом в нову генерацію X3 позбудеться багатьох складок і гострих ліній з боків кузова, а також змінить конструкцію дверних ручок. Але на цьому зміни не закінчаться.

Основні зміни чекають передню частину кузова, де дебютують незвичайні решітки радіатора. У ній баварці, очевидно, відмовляться від традиційних вертикальних ламелей на користь глянсового пластику, що зробить дизайн машини на тлі нових привабливих фар дещо незграбним.

Крила автомобіля приймуть більш квадратну форму, ніж у випадку з попередником X3, а корма обзаведеться задніми ліхтарями, які радикально відрізняються від тих, що використовуються в актуальній моделі.

Блоки отримають світловий підпис у формі великої літери «Y», під якими розташується зовсім інший бампер із фальш-дифузором.

Інформації про те, як кросовер зміниться з погляду техніки поки немає. За чутками, машину запропонують як з двигунами внутрішнього згоряння, включаючи бензиновий і дизельний мотори, так і з гібридною силовою установкою, а як платформа, як і раніше, буде задіяна архітектура CLAR.

Очікується, що прем’єра нового покоління BMW X3 відбудеться у середині 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!