Новий Toyota 4Runner показали на перших зображеннях

0
777

У лінійці компанії Toyota позашляховик 4Runner з’явився далекого 1983 року, так що цього року ця модель відзначає 40-річний ювілей. За цей період японський «всюдихід» встиг чотири рази змінити покоління. І чергова велика модернізація чекає на нього вже наступного, 2024 року.

Як зміниться 4Runner з переходом у нову генерацію, показали незалежні дизайнери з YouTube-каналу «Car Release TV».

На рендерних зображеннях нове покоління 4Runner постало з передньою частиною кузова, що ріднить його з серйозно оновленим цієї весни пікапам Tacoma. Машині може дістатися шестикутна радіаторна решітка, але з власним наповненням, схожі фари, а також бампер з широкою сріблястою накладкою знизу.


Боковини автомобіля обзаведуться незвичайними выштамповками, тоді як ззаду основною новинкою виявляться ліхтарі, запозичені у свіжої генерації Toyota Land Cruiser 250 (він Prado).

Жодних технічних подробиць про новий 4Runner поки не наводиться, але, швидше за все, машина буде побудована на тій же платформі, що і пікап Tacoma, а також обидві версії “Ленд Крузерів” (250 і 300) – TNGA-F.

Якщо ця інформація підтвердиться, то під капотом 4Runner очікується поява двох варіантів бензинових 2,4-літрових турбомоторів потужністю 231 і 282 кінські сили, а також гібридної силової установки з віддачею в 326 «сил».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!