Tesla Cybertruck успішно пройшов випробування на бездоріжжі

0
132

Зважаючи на все, Tesla Cybertruck чудово почувається на бездоріжжі. Електричний пікап Ілона Маска був підданий серйозним випробуванням інженерами Tesla, можливо для того, щоб як слід протестувати нові функції водіння або просто для того, щоб вивчити поведінку Cybertruck в цих складних умовах. Результати можна побачити у відеороликах, опублікованих на YouTube Антоніо Торрес.

На першому відео можна побачити, як Cybetruck долає досить крутий пагорб, повний каміння. Різниця у висоті значна, і зчеплення з дорогою здається обмеженим, але Tesla не виявляє жодних вагань. Хоча 35-дюймові шини насамперед призначені для використання на звичайних дорогах, електричний пікап порівняно легко піднімається на підйом.

Заслуга, ймовірно, належить розподілу потужності між електродвигунами, які забезпечують правильну тягу за таких умов. У відеоролику під назвою “Mars Rovering” Cybertruck спускається тим же пагорбом, а в  “Three Wheeling” Tesla стала на три колеса, що є відносно поширеною ситуацією на крутих схилах, подібних до тих, що є на цій ділянці бездоріжжя.

Що робить Cybertruck придатним для бездоріжжя? Зрозуміло, що регульований в діапазоні 30 см хід підвіски дозволяє електричному пікапу бути надзвичайно універсальним. Фактично у найвищому режимі Tesla досягає висоти 44 см. У цьому налаштуванні під назвою “Режим вилучення” кут входу становить 35 градусів, а кут з’їзду – 28 градусів. Ще однією перевагою Cybertruck є міцний кузов із нержавіючої сталі, який знижує ризик пошкоджень камінням та гілками.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!