BMW показала новий BMW 5-ї серії з 31-дюймовим 8K-екраном

0
453

Згідно з офіційною інформацією BMW Group, нова версія BMW 5 Series з довгою колісною базою незабаром зійде з конвеєра виробничої бази BMW у Шеньяні, а постачання по всій країні розпочнеться на початку 2024 року.

Цей новий автомобіль, раніше представлений на автосалоні Гуанчжоу, використовує новітню мову дизайну BMW і пропонує два варіанти зовнішнього вигляду: базовий і спортивний M-пакет. Що стосується розмірів кузова, то довжина, ширина та висота нового покоління 5-ї серії складають 5175, 1900 та 1520 мм відповідно, а колісна база – 3105 мм.

Інтелектуальна система допомоги при керуванні L2+, яка використовується в новому BMW 5 серії, була оновлена ​​з урахуванням особливостей китайського ринку і пройшла понад 2000 локалізованих налагодок.

Що стосується інтер’єру, то нова центральна панель BMW 5 серії оснащена 12,3-дюймовим РК-екраном з приладами та 14,9-дюймовим сенсорним екраном, а також системою об’ємного звучання Bowers & Wilkins та чотиризонною системою клімат-контролю, якою можна керувати незалежно позаду. Для пасажирів ззаду встановлений 31-дюймовий екран з роздільною здатністю 8K.


Новий BMW 5 серії, як очікується, буде оснащений турбованим двигуном об’ємом 2,0 л і м’якою гібридною системою 48 В з максимальною потужністю 190 кВт і максимальним моментом, що крутить, 400 Нм.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!