Японці розкрили три маленькі автомобілі з найкращими їздовими звичками

0
155

Коли мова заходить про хороші машини, люди схильні уявляти собі виключно великі автомобілі. Але під цю характеристику сьогодні можуть підходити деякі якісно зроблені компакт-кари.

Японські експерти з порталу «BestCarWeb» розкрили три компактні автомобілі, які можуть похвалитися видатними їздовими характеристиками. Зрозуміло, всі вони створені в «Країні сонця, що сходить».

Honda Fit

Японські експерти хвалять цю модель «Хонди» як за приємну посадку для водія та пасажирів, так і за м’яку та обнадійливу керованість, а також комфорт при їзді.

За їхніми словами, підвіска хетчбека, незважаючи на свою енергоємність і відносно великі крен, забезпечує відмінне зчеплення шин з дорожнім полотном і точну реакцію на повороти кермом.

Toyota Yaris

5-дверцята, названа журналістами з «країни сонця, що сходить», однією з кращих з точки зору балансу легкого кузова і правильного розміру колісної бази.

Завдяки широкому потенціалу платформи TNGA-B «Яріс» демонструє впевнену і навіть певною мірою спортивну керованість не на шкоду комфорту пасажирів.

Nissan Note Aura

Хто сказав, що гібриди складно зробити комфортними і добре керованими? Note Aura доводить що це помилка. Японці обласкують підвіску цього хетчбека найприємнішими виразами, а також хвалять машину за відмінну маневреність.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!