Авто

Новий Toyota Land Cruiser викликав шалений ажіотаж (Фото)

Share

Toyota Land Cruiser 2024 вже користується успіхом в Європі: знадобилося всього 30 хвилин, щоб перші 1000 екземплярів розпродали в Німеччині.

Зацікавленим німецьким клієнтам запропонували перший погляд на Land Cruiser нового покоління на 20 зустрічі Bush Taxi Meeting у вересні цього року. Страт збору заявок на Land Cruiser нового покоління почали приймати о 8-й ранку 21 грудня. Але бронювання завершилося лише за 30 хвилин, оскільки першу партію вже замовили. Зацікавлені сторони тепер мають зареєструватись у списку очікування.

У Німеччині доступні три версії Land Cruiser; Executive, Tec та перше видання. Компанія не уточнила, скільки автомобілів кожної комплектації включено до початкової партії в 1000 автомобілів, але Toyota раніше підтвердила, що по всій Європі випуск Land Cruiser First Edition буде обмежений 3000 машинами.

В основі Land Cruiser 2024 року, що відповідає вимогам Євросоюзу, лежить глобальна платформа Toyota GA-F, яка, як стверджується, на 50% жорсткіша, ніж архітектура попереднього покоління.

Європейські моделі спочатку продаватимуться з 2,8-літровим турбодизелем потужністю 201 к.с., що працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. М’який гібридний дизель із 48-вольтовою системою з’явиться у 2025 році. У США новий Land Cruiser пропонується з набагато потужнішим 2,4-літровим чотирициліндровим гібридним двигуном з турбонаддувом та віддачею 326 к.с. та 630 Нм.

Усі позашляховики для європейського ринку добре обладнані. При цьому версії Tec Edition та First Edition отримали кілька додаткових функцій, у тому числі новий передній стабілізатор поперечної стійкості Toyota, 20-дюймові легкосплавні диски, цифрове дзеркало заднього виду, аудіопакет преміум-класу JBL, 14 динаміків, аудіосистему JBL преміум-класу дисплей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Toyota

Останні записи

Стратегія Mercedes-Benz з нульових викидів виявилася провальною

На останніх річних зборах акціонерів Mercedes-Benz генеральний директор Ола Келленіус наголосив на прагненні компанії до досягнення…

13.05.2024

Новий Seat Leon може перетворитися на седан і виявитися близьким родичем Skoda Octavia

Незважаючи на захоплення покупців кросоверами та позашляховиками у світі все ще залишається пласт людей, які…

13.05.2024

Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток

Nissan попросив американських дилерів продавати машини на збиток. Причиною незвичайної вказівки є прагнення звільнити склади…

13.05.2024

Volkswagen додав седану Polo зв’язку турбомотора та автомата

Volkswagen додав седану Polo зв'язку турбомотора та автомата. У Південній Африці розширена гама чотирьохдверей: відтепер…

13.05.2024

Складено список безвідмовних SUV останнього десятиліття: лідер здивує

Кросовери та позашляховики стали одним із найкращих типів кузова для сімейних людей, забезпечуючи найкращу практичність…

13.05.2024

Британці склали антирейтинг найбільш ненадійних дизельних машин

Дизельні автомобілі мають малу поширеність на нашому ринку, але в Європі такі машини все ще…

13.05.2024