Новий Toyota Land Cruiser викликав шалений ажіотаж (Фото)

0
1451

Toyota Land Cruiser 2024 вже користується успіхом в Європі: знадобилося всього 30 хвилин, щоб перші 1000 екземплярів розпродали в Німеччині.

Зацікавленим німецьким клієнтам запропонували перший погляд на Land Cruiser нового покоління на 20 зустрічі Bush Taxi Meeting у вересні цього року. Страт збору заявок на Land Cruiser нового покоління почали приймати о 8-й ранку 21 грудня. Але бронювання завершилося лише за 30 хвилин, оскільки першу партію вже замовили. Зацікавлені сторони тепер мають зареєструватись у списку очікування.

У Німеччині доступні три версії Land Cruiser; Executive, Tec та перше видання. Компанія не уточнила, скільки автомобілів кожної комплектації включено до початкової партії в 1000 автомобілів, але Toyota раніше підтвердила, що по всій Європі випуск Land Cruiser First Edition буде обмежений 3000 машинами.

В основі Land Cruiser 2024 року, що відповідає вимогам Євросоюзу, лежить глобальна платформа Toyota GA-F, яка, як стверджується, на 50% жорсткіша, ніж архітектура попереднього покоління.

Європейські моделі спочатку продаватимуться з 2,8-літровим турбодизелем потужністю 201 к.с., що працює в парі з 8-ступінчастою автоматичною коробкою передач. М’який гібридний дизель із 48-вольтовою системою з’явиться у 2025 році. У США новий Land Cruiser пропонується з набагато потужнішим 2,4-літровим чотирициліндровим гібридним двигуном з турбонаддувом та віддачею 326 к.с. та 630 Нм.

Усі позашляховики для європейського ринку добре обладнані. При цьому версії Tec Edition та First Edition отримали кілька додаткових функцій, у тому числі новий передній стабілізатор поперечної стійкості Toyota, 20-дюймові легкосплавні диски, цифрове дзеркало заднього виду, аудіопакет преміум-класу JBL, 14 динаміків, аудіосистему JBL преміум-класу дисплей.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!