Toyota випустить пікап дешевше 10 тис доларів: перші фото

0
75

На автосалоні в Токіо 2023 року, перейменованому на Japan Mobility Show, Toyota провела кілька прем’єр нових моделей. Однією з найцікавіших серед них виявився перспективний комерційний автомобіль, який має стати бюджетною альтернативою пікапу Hilux.

Машина отримала назву IMV 0, але в серійному варіанті носитиме іншу назву. Його головною відмінністю стане ціна менше 10 тисяч доларів.

Судячи з перших фотографій «товарного» пікапа, автомобіль матиме максимально простий, але сучасний дизайн, що ріднить його з нещодавно представленим Land Cruiser 250.


Машині дістануться прямокутні фари, але без світлодіодів, а з галогенними лампочками, а також злита передня частина з незабарвленого пластику, що поєднує в собі радіаторні грати, бампер і навіть крила машини.

Ймовірно, новинка Toyota носитиме не індекс IMV 01, а іншу назву. Враховуючи, що вона має багато спільного з Hilux, включаючи рамну конструкцію, не виключено, що автомобіль отримає назву Hilux Champ.


Технічні подробиці про «товарний» варіант пікапа поки засекречені, але інсайдери запевняють, що під капотом машини розташується бензиновий 2-літровий 4-циліндровий мотор потужністю 139 кінських сил, агрегатований 5-швидкісною «механікою», або 2,4-літровий дизель видає 150 к.с.


Продавати машину мають намір переважно в країнах Південно-Східної Азії, де вона з’явиться ближче до початку 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!