Американці назвали бренди, автомобілі яких купувати найприємніше

0
432

Процес придбання автомобіля важко назвати приємним. Найчастіше це стрес, який викликається як загальною знервованістю при виборі машини, так спробами дилера нав’язати додаткове обладнання або розкрутити на інші доплати. Але з деякими автомобільними марками все виглядає набагато простіше та приємніше.

Аналітики американського видання JDPower розкрили список з автовиробників, процесом купівлі автомобілів яких жителі країни задоволені найбільше.

Дослідження показало, що задоволеність серед покупців автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, як і раніше, вище, ніж серед потенційних власників електромобілів, причому як у преміальному, так і масовому сегментах.


Загальний рейтинг було розбито на два стовпці – машини преміум- та масового класу. У найдорожчій категорії перше місце задоволеністю процесом купівлі посів німецький бренд Porsche з результатом 840 балів. За ним розташувалися Infiniti 832, а також Alfa Romeo із 824 балами.

Що стосується мас-маркету, то тут компанією, придбання машин якої простіше і приємніше, ніж у випадку з іншими, став Buick (причому другий рік поспіль). Місцевий автовиробник набрав 824 бали проти 821 бала в іншого американського концерну GMC.

Бронза була присвоєна відразу двом автовиробникам – Chevrolet та Mitsubishi, які отримали по 812 балів відповідно.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!