Авто

Розсекречено новий Honda Accord e:HEV

Share

У мережі розсекретили новий Honda Accord e:HEV. Відео (нижче) із докладним описом седана 2024 модельного року з’явилося на YouTube-каналі Carcollery. Його автори вважають, що новий Accord e:HEV покликаний встановити нові стандарти стилю, комфорту й безпеки та подарувати нові відчуття від водіння. Для цього він має все необхідне. Зокрема розкішний зовнішній вигляд.

У передній частині кузова привертають увагу широка шестикутна решітка радіатора, до якої впритул підходять нові світлодіодні фари. На кормі – спортивні світлодіодні ліхтарі та третій стоп-сигнал.

Просторий салон оснащений новою передньою панеллю з 10,2-дюймовою цифровою панеллю приладів та 12,3-дюймовим екраном мультимедійної системи з голосовим керуванням. Також заявлено підтримку Apple Carplay та Android Auto. Наявність Google Assistant допоможе здійснювати дзвінки, прослуховувати музику та навіть вимірювати температуру в салоні автомобіля. Accord e:HEV також оснащений багатофункціональним кермом, автоматичною системою кондиціювання зонного типу, бездротовою зарядкою та аудіосистемою BOSE преміум-класу.

За доплату седан укомплектують багатофункціональним TFT-дисплеєм діагоналлю 10,2 дюйми, 11,5-дюймовим проєкційним екраном та USB-C. До того ж новим Accord e:HEV можна керувати зі смартфона, використовуючи з’єднання Honda з цифровим ключем.

«Під капотом» у седана 2024 року 2,0-літровий бензиновий i-VTEC та два електродвигуни. Сукупна потужність гібридної системи – 215 к.с. Максимальний крутний момент – 315 Нм. Час прискорення від 0 до 100 км/год – 7,7 секунди. Максимальна швидкість – 180 км/год. Система повного приводу працює у трьох режимах: чисто електричному, гібридному та лише на ДВЗ. Акумуляторний блок – літій-іонний на 1,6 кВт.год. Запас ходу на електротязі – 30-40 км залежно від швидкості та дорожніх умов.

Honda Accord e:HEV стандартно укомплектований системою безпеки Honda Sensing. До неї входять адаптивний круїз-контроль, автоматичне перемикання дальнього світла на ближнє, системи автоматичного гальмування, утримання у смузі руху та попередження про вихід зі смуги. За доплату седан оснастять багаторакурсною камерою, датчиками паркування, системою керування рухом, активним шумозаглушенням та іншими сучасними системами безпеки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Головний редактор видання UaMotors. Захоплюєтся технологіями та новими автомобілями.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Honda

Останні записи

Оголошено вартість електричного Renault 5 E-Tech у Європі

Довгоочікуваний електричний Renault 5 E-Tech з'явився в європейських автосалонах з ціною від 32 990 євро…

21.05.2024

Компанія Xiaomi помилилася у своїх заявах про новий SU7

Минуло майже два місяці з моменту запуску Xiaomi SU7, але цей автомобіль та засновник Xiaomi…

21.05.2024

Toyota планує випуск потужного позашляховика для лінійки Gazoo Racing

Toyota розглядає можливість розширення своєї лінійки спортивних автомобілів Gazoo Racing, включивши до неї потужніший позашляховик.…

21.05.2024

Hyundai Motor Group розробляє інноваційний кросовер Genesis GV70 EREV

Hyundai Motor Group активно працює над створенням інноваційного автомобіля з розширеним діапазоном електричного ходу (…

21.05.2024

Оголошено старт продажу Volkswagen ID.7 Tourer 1ST Edition

Volkswagen представив обмежену серію ID.7 Tourer 1ST Edition, яка буде випущена тиражем всього 140 екземплярів.…

21.05.2024

Tesla Cybertruck «втратив» кузовні панелі внаслідок ДТП

На американському сайті власників Tesla Cybertruck обговорюють фотографії, зроблені після аварії одного з пікапів. На них видно,…

21.05.2024