Opel запустив у продаж новий Corsa Hybrid у Європі

0
275

Новий Opel Corsa Hybrid надходить до дилерських центрів Європи. Нещодавно оновлений кросовер Opel посилює свою прихильність до електрифікації та отримує довгоочікувані версії з маркуванням ECO. Деякі з них допоможуть підвищити продажі економічного кросовера, відзначеного знаком «Зроблено в Іспанії», та успішно конкурувати з такими моделями як Hyundai i20, Ford Fiesta, Renault Clio, Mazda2 та Suzuki Swift.

Opel розділив лінійку Corsa Hybrid на комплектації Edition та GS. У списку стандартного оснащення Opel Corsa Hybrid Edition – 16-дюймові колеса з ковпаками, функція автоматичного включення світла, зовнішні дзеркала заднього виду з електрорегулюванням та підігрівом, салонне дзеркало з автоматичною функцією затемнення, інформаційно-розважальна система з сенсорним екраном, Bluetooth, кондиціонер, мультируль, регульований по висоті та глибині.

Серед систем активної та пасивної безпеки варто виділити адаптивний круїз-контроль з обмежувачем швидкості, кілька подушок безпеки (передні, бічні та шторки), допомога при торканні на підйомі, попередження про зіткнення з активацією стоп-сигналу, попередження про зміну смуги руху, центральний замок з дистанційним керуванням та задні датчики паркування.

Комплектація Opel Corsa Hybrid GS додає 16-дюймові легкосплавні диски, зовнішній пакет GS, світлодіодні фари, ДХО та ліхтарі, сидіння водія з регулюванням по висоті, USB-з’єднання, зовнішні дзеркала з електричним регулюванням, складанням та підігрівом, передні виду.

Що стосується механічної частини, нова Corsa Hybrid доступна з двома двигунами як просто бензиновими, так і з 48-вольтовою м’якою гібридною технологією (MHEV). Базовим є 1,2-літровий турбомотор із трьома циліндрами, що розвиває потужність 100 к.с. і 205 Нм максимального моменту, що крутить. На вищому рівні знаходиться турбомотор 1.2 потужністю 136 л. та 230 Нм.

Обидва двигуни поєднуються з новою 6-ступінчастою автоматичною коробкою передач e-DCS6 та системою переднього приводу. Оскільки автомобіль оснащений технологією MHEV, він вважається гібридним і, отже, має екологічний знак ECO. Вартість Opel Corsa Hybrid складає 22 950 – 26 350 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!