Популярні моделі Audi стали спортивнішими

0
204

Спортивний пакет, доповнений чорними вставками та чорною обшивкою стелі – це вибір, який зараз здається стандартним у преміум-сегменті. Audi  люблять розширювати опцію S -line за допомогою так званих версій S Edition Competition . Це звучить як надпотужна ультраспортивна версія, але по суті об’єднує в одному привабливому пакеті кілька спортивних опцій. Це вже було можливо, наприклад, для A4  та  A5, але тепер Audi дозволяє Q3, Q5  та  A6 PHEV стати частиною цієї серії. Для Q3  і  Q5  пакет S Edition Competition доступний як у звичайній версії, так і у варіанті Sportback .

У випадку з  Audi Q3  партія обмежена 150-сильним 35 TFSI , тому S Edition Competition не доступний у вигляді гібрида, що підключається. Q3 пропонується в цій версії за ціною від 55875 євро. За додаткові 2500 євро ви отримуєте всю комплектацію S Line , включаючи бампери, пофарбовані краї колісних арок, 18-дюймові легкосплавні диски, чорні акценти, спортивне кермо, модернізовану аудіосистему, навігацію MMI plus та багато інших опцій.

Для  Audi Q5  версія S Edition Competition доступна в гібридних моделях 50 TFSIe і  55 TFSIe . Тут також за відносно невелику доплату ви отримуєте цілу низку особливо спортивних опцій, а також матричне світлодіодне освітлення. Audi Q5 S edition Competition доступний за ціною від 74173 євро.

Нарешті,  Audi А6 . Він вже був доступний як  S Edition Competition , але тепер він також поєднує в собі спортивність, нерідко чорні елементи, з гібридним приводом, що підключається, в моделі 50 TFSIe . У такому вигляді він доступний за ціною від 73 558 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!