Найменший Toyota Land Cruiser коштуватиме дешевше 30 тис доларів: розкрито нові подробиці

0
2907

Наприкінці вересня Toyota представила нове покоління позашляховика Prado, який одержав індекс 250. На презентації машини в загальному списку слайдів промайнув автомобіль, який, за чутками, має стати новим представником сімейства Land Cruiser, розташувавшись на сходинку нижче за LC 250.

З того часу про цю модель ходять усілякі чутки, які в «Тойоті» не підтверджують, але й не спростовують. І нещодавно про машину з’явилися чергові подробиці, про достовірність яких поки що можна лише здогадуватися.


Спочатку передбачалося, що найменший Land Cruiser назвуть Mini, проте згодом з’явилися інсинуації про інше ім’я – Land Hopper. Ця назва була зареєстрована в патентних органах за 3 місяці до прем’єри Land Cruiser 250.

Втім, пізніше виявилася суперечлива чутка про те, що машина буде продаватися під ім’ям Land Cruiser FJ.

За інформацією інсайдерського видання «BestCarWeb», про новинку «Тойоти» сказати щось певне поки що складно. З більш-менш достовірних відомостей можна виділити лише, що машина отримає розміри, близькі до Corolla Cross.


Довжина позашляховика становитиме 4,3 метра, ширина – 1,8 метра, а висота – 1,9 метра. Не виключено, що машину збудують не на рамному шасі, як «старші» Land Cruiser, а на платформі з кузовом, що несе.

Список двигунів позашляховика може включити бензинові мотори від Corolla Cross і RAV4, а також зменшений за об’ємом 2,4-літровий турбогібридний агрегат, що дебютував у Land Cruiser 250.

Найранішою датою потенційної прем’єри молодшого «Ленд Крузера» називається 2024 рік. Скільки він коштуватиме поки що невідомо, але в Японії говорять про суму до 4 мільйонів ієн або приблизно 28 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!