В мережі показали створили “найхардкорнішу” версію Lamborghini Urus 6×6

0
310

Дебютний у лінійці компанії із Сант-Агата-Болоньєзе кросовер з’явився на ринку в 2018 році, відразу став одним із найекстремальніших і найшвидших «паркетників» на планеті. Але, схоже, навіть цього для окремих власників Lamborghini Urus виявилося замало і вони почали думати, як можна зробити його ще більш незвичайним.

У Мережі з’явився відеоролик, у якому навпроти однієї з американських гаражних майстерень знято перший у світі шестиколісний Lamborghini Urus. Машина відрізняється від звичайного кросовера наявністю позаду ще двох додаткових коліс.


Інтегрувати їх у конструкцію італійського супер-паркетника було непросто. Для цього авторам проекту довелося подовжити кузов Urus, попутно «розтягнувши» задні бічні стекла та крила.

Через це задня частина машини отримала набагато більший нахил даху, ніж у оригінальному 4-колісному Lamborghini, хоча це може бути обманом зору.


Інтер’єр автомобіля на відео не зняли, так що чи збільшилася його місткість завдяки подовженому кузову залишається тільки здогадуватися.

Те саме можна сказати і про технічну сторону машини, пов’язану з модернізацією підвіски.

Не виключено, що друга пара задніх коліс не має повного приводу і встановлена ​​в машині не для покращення позашляхових характеристик, а просто для «галочки». Але навіть якщо це справді так, то це аж ніяк не позначиться на увазі до автомобіля з боку оточуючих.

Схоже, що саме цього домагався замовник такої машини, тому завдання тюнерів можна вважати виконаним на всі 100%.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!