В Норвегії показали 1000-сильний Lamborghini Huracan Evo (ФОТО)

0
308

Тюнінг-ательє Zyrys Engineering із Норвегії представило на суд громадськості свій новий проект, в основу якого ліг італійський суперкар Lamborghini Huracan Evo. Машина отримала назву LP1020 Stimolante і відрізняється від простого “Хуракана Ево” як зовні, так і технічно.

Зовні машині дісталися спеціальне обважування з вуглецевого волокна, новий дифузор, а також масивне заднє антикрило, яке збільшує притискну силу автомобіля до 1,3 тонни.


Доробки торкнулися навіть підвіску і гальмівну систему суперкара. Перша обзавелася 4-позиційними амортизаторами Ohlins TTX, що регулюються по висоті, і унікальними полегшеними колісними дисками, а друга карбонокерамічними дисками і колодками з модернізованим охолодженням.


У салоні покращеного Huracan Evo з’явилися 6-точкові ремені безпеки фірми OMP, титановий каркас безпеки та вогнегасник. Але найцікавіше виявилося навіть не все це разом узяте, а те, що знаходиться під кожухом двигуна.


Стандартному 5,2-літровому двигуну V10 норвежці додали дві турбіни, а також переналаштували електроніку. У результаті в самому продуктивному режимі Corsa такий Huracan Evo здатний розвивати до 1074 кінських сил і 996 Нм, що має забезпечити машині вражаючі швидкісні показники.


Наклад таких автомобілів від Zyrys Engineering обмежений 24 одиницями. Цінник на LP1020 Stimolante оголосять найближчими днями.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!