Mazda CX-70 отримає двигуни від CX-90

0
30

Mazda повинна була випустити CX-70 до кінця цього року, але передумала і вирішила випустити новий позашляховик в якийсь момент наступного року. У жовтні компанія натякнула, що лінійка двигунів може бути дзеркальним відображенням CX-90, і тепер у нас є більш вагомі докази того, що це може бути так.

Документи, подані до Каліфорнійської ради з охорони повітряних ресурсів (CARB), вперше опубліковані AutoGuide, показують, що CX-70 буде пропонуватися з тими ж силовими агрегатами, що і його старший брат. Цей крок має сенс, враховуючи, що CX-70 буде їздити на тій самій платформі, яка лежить в основі CX-90. Основною відмінністю між ними буде кількість сидінь – тоді як CX-90 має сім, CX-70 матиме дворядну компоновку.

Семимісний позашляховик продається з 3,3-літровим електрифікованим рядним двигуном потужністю 340 к.с. і 369 фунт-футів крутного моменту. Також доступний 2,5-літровий гібридний двигун з можливістю підключення до мережі потужністю 323 к.с. і 369 фунт-футів крутного моменту. Повний привід є стандартним для обох двигунів, і документи CARB припускають, що те ж саме буде застосовано і до CX-70.

Mazda ще не підтвердила дату запуску CX-70 у Сполучених Штатах. Очікується, що модель стане невід’ємною частиною модельного ряду бренду, який має намір до середини десятиліття продати в країні близько 500 000 автомобілів. На 2023 рік заплановано продати в США 350 000 автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!