«Найкращий автомобіль на планеті» готують до оновлення: як він виглядатиме

0
74

Електричний кросовер EV6, що з’явився в лінійці компанії Kia в 2021 році, за кілька років своєї присутності на світовому авторинку зібрав чимало позитивних відгуків від журналістів і покупців. Більш того, він залишається переможцем премії «World Automobile Awards» і володарем звання «Кращий автомобіль на планеті».

Нині для нього готується рестайлінг. Чого можна від нього чекати показали дизайнери із Південної Кореї.

Рендеринг машини був заснований на шпигунських фотографіях прототипів реформованого EV6, які нещодавно вдалося підловити на дорогах Сеула.


На зображенні, викладеному автомобільними художниками з каналу «Mocar», найкращий автомобіль у світі за версією «WAA» отримав істотно перелицьовану передню частину кузова з повністю новою графікою головної оптики, яка складається не з цільних фар, а зі сполучених між собою світлодіодних смуг основним блоком посередині.


Кардинальне перетворення в інтер’єрі новинки повинні пережити навіть її бампери. Наприклад, передній може мати інші лінії і сріблясту накладку, а задній не горизонтальні, а вертикальні світловідбивачі.


Серйозних змін з погляду техніки у новому EV6 чекати не варто. Нововведення якщо і будуть, то включають максимум ефективніші електромотори і тягові батареї злегка збільшеної ємності.

Прем’єру оновлений Kia EV6 може впоратися ближче до літа 2024 року. Першим ринком для нього стане рідна Південна Корея, а до кінця року машина має дістатися Європи та США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.