Новий кросовер Audi Q3 виїхав на тести – фото

0
341

Наступне покоління Audi Q3 готується до прем’єри і вже виїхало на дороги загального користування. Нова модель стане найдешевшим кросовером німецького бренду, що дозволить йому посісти місце серед найдешевших моделей у своєму модельному ряді.

Побудований на платформі нового Volkswagen Tiguan, кросовер Audi Q3 2025 стане найдоступнішим кросовером німецького бренду в наступному році, коли Q2 буде знято з виробництва За даними Carscoops, автомобіль був показаний на знімках ще до його прем’єри в рамках дорожніх випробувань. Автомобіль був.

Новий Audi Q3 2025 року пройшов випробування і на фотографіях показано, як він виглядає. Раніше кузов був покритий кольоровою плівкою, тому деталей розгледіти було неможливо. Однак це не завадило зробити важливі висновки.

Спереду – широка решітка радіатора. Збоку від неї – великий блок фар, над яким розташовані незалежні ДХВ. На бампері виділяються широкі повітрозабірники. Задні ліхтарі не ідентифіковані. Імовірно, вони з’єднані довгими планками.

Кросовер Audi Q3 2025 року буде оснащуватися бензиновими і дизельними двигунами, які відповідають сучасним екологічним стандартам. У гамму також увійде гібрид, який зможе заряджати свою батарею від зовнішньої мережі. Модель наступного покоління буде доступна до кінця 2024 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!