Головна Авто Компанія Ford запатентувала новий багажник для пікапів

Компанія Ford запатентувала новий багажник для пікапів

0
356

Нещодавно Ford подав низку патентних заявок, у яких представлені нові можливості для передніх багажників електромобілів. Одна із заявок стосується інноваційного методу відкриття та закриття переднього багажника, пише видання 32cars.ru.

В електричному пікапі F-150 Lightning механізм відкривання аналогічний тому, що використовується для капота в бензинових пікапах F-150. Описана в патентній заявці версія включає раму і дві панелі, здатні відкриватися одночасно або за окремістю, що нагадує механізм задніх дверей позашляховиків, що відкриваються. В іншій заявці розглядається можливість обертання секції вгору і від землі, забезпечуючи додатковий простір над головою для навантаження.

Дві додаткові патентні заявки стосуються пристрою кріплення дисплея. В одній з них Ford пропонує рухливий екран, який виїжджає під час використання і потім забирається, звільняючи простір для перевезення вантажу. В іншій компанії пропонується закріпити екран на внутрішній частині кришки багажного відсіку, пропонуючи власникам підвішувати екран до відкритої кришки під час стоянки і потім прибирати його при русі.

Додаткові патентні заявки охоплюють теми бездротової зарядки та зберігання, включаючи розширені бездротові зарядні майданчики та охолоджувані контейнери для зберігання, а також ящики рукавички, які вже застосовуються в деяких серійних моделях автомобілів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.