Компанія Artisan знайшла для Nissan Skyline GT-R R34 нову ліврею

0
72

Компанія Artisan Vehicle Design поділилася своїми планами щодо повністю оновленого Nissan GT-R R34. AVD стверджує, що випустить 36 одиниць, а поставки почнуться в 2024 році.Skyline GT-R R35, дизайн якого черпає натхнення безпосередньо з попередника

Компанія також повідомляє, що зовсім новий кузов буде виготовлений із вуглецевого волокна. До цих тверджень варто ставитися трохи обережно, оскільки минуло всього два тижні з того часу, як AVD опублікувала свої перші 3D-скетчі звичайного GT-R. Виконати високоякісне вуглецеве волокно непросто, а зробити це в такому масштабі, який дозволяє переробити 36 автомобілів, ще складніше. Але якщо компанії вдасться це здійснити, це буде особлива серія.

На сайті компанії вказані пакети Track та Ultimate, але подробиць про те, чим вони відрізняються, немає. Що відомо напевно, так це те, що капот, крила, бампери, двері та дах були змінені, а фари і задні ліхтарі повністю перероблені, щоб імітувати фари. R34 Skyline GT-R .

За середньою стійкою з’являються нові повітрозабірники, аналогічні тим, що встановлені на Porsche 718 Cayman GT4 RS. За ними є вентиляційні отвори по обидва боки заднього лобового скла, але поки незрозуміло, як ці елементи будуть функціонувати в GT-R з переднім розташуванням двигуна — якщо тільки в згадані вище пакети не включать додаткові системи охолодження.

Також у списку є набір коліс Rays TE37 і велике заднє крило, схожі на те, що пропонуються для GT-R Nismo. В цілому зовнішній дизайн машині підходить, але є один елемент, який викликає сумнів. У той час як у R34 Skyline GT-R був подвійний вихлоп з лівого боку дифузора, у R35 R35 > .— по парі з обох сторін. У цьому редизайні по обидва боки дифузора по одній трубі, і хоча ясно, що дизайнери хотіли зробити щось інше, складається враження, що він був запозичений у Nissan Z

Усередині салону переважає вуглецеве волокно, що з’являється навколо приладової панелі, на центральній консолі та дверних картах, на сидіннях, а також у рульовому колесі і підрульових перемикачах. Інших подробиць на даний момент немає, але якщо і таке творіння втілиться в життя, можна посперечатися, що воно не буде дешевим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!